top of page

Preparations for MetalDays 2023 are in full swing.

We're rolling like a freight train!!

It is a wonderful feeling that we can once again deal with things that make sense for the festival, that we can once again offer the maximum experience to our visitors, without restrictions and with the full support of all the institutions necessary for a festival of this size to be held in Slovenia.

MetalDays is known for many things. From being home to the Metal family with members from more than 70 nations to the unique concept of Metal Holidays. But at the end of the day, it's a Metal festival and Metal music is in the foreground.

Therefore, we are extremely happy to announce that in 2023 we will host 133 bands on 4 stages.

The New Forces Stage, a favorite among visitors, is also returning. In addition, we have added another stage for newcomers that will treat you to Metal sound from the first day of Early Arrival. Yes, you heard right, MetalDays has just officially extended the experience to an incredible 9 days of Metal.

Early Bird Tickets have long been sold out, but you can still book your Festival tickets, as well as Early Arrival tickets at this link: https://shop.metaldays.net/kategorien/metaldays-tickets

See you at MetalDays 2023, stronger, louder, and better than ever!!!


*Applications for New Forces Stages will be available soon. We will inform you about this in a timely manner on all official channels. SLO Priprave za MetalDays 2023 so v polnem teku. Super občutek je, da se lahko zopet ukvarjamo s stvarmi, ki so smiselne za sam festival, da lahko zopet našim obiskovalcem in nastopajočim ponudimo kar najboljšo izkušnjo festivala, brez omejitev in s polno podporo vseh, še posebej lokalnih institucij, ki so potrebne za festival kot je MetalDays. MetalDays je znan po marsičem; naš festival je drugi dom za pisano družino MetalDays obiskovalcev, ki nas vsako leto obiščejo iz preko 70.različnih držav sveta; festival je znan tudi po unikatnem konceptu Metal počitnic. Ampak konec koncev, MetalDays je glasbeni festival in metal glasba je na našem festivalu v ospredju. Z veseljem vam namreč sporočamo, da bomo v letu 2023 na kar 4 festivalskih odrih gostili 133 glasbenih skupin. Vrača se med drugim tudi med obiskovalci zelo priljubljeni oder New Forces Stage. Poleg tega smo dodali še en oder za mlajše, še ne uveljavljene glasbene skupine, ki vas bodo v Early arrival - torej zgodnji prihod na festival pospremili že 27.7.2023! Ja, prav ste prebrali, MetalDays je pravkar tudi uradno razširil bogato festivalsko izkušnjo na kar 9 festivalskih dni. Early bird vstopnice so že zdavnaj razprodane, še vedno pa lahko rezervirate svoje festivalske vstopnice, kot tudi Early Arrival vstopnice in s tem tudi podprete mlade, še neuveljavljene metal glasbene skupine: https://shop.metaldays.net/kategorien/metaldays-tickets Se vidimo na MetalDays 2023, močnejši, glasnejši in boljši kot kadarkoli! *Prijave za New Forces Stage bodo na voljo kmalu! O vseh podrobnostih vas bomo pravočasno obvestili.


642 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page