top of page

The Dead Daisies

Eksplozivna rock skupina The Dead Daisies s svojimi naelektrenimi nastopi navdušuje občinstvo po vsem svetu. Skupino, ki jo vodi ustanovitelj David Lowy na ritem kitari, sestavlja zvezdniška zasedba izkušenih glasbenikov.

Doug Aldrich, znan po svojem impresivnem delu s skupinami kot sta Whitesnake in Dio, razkazuje svoje izjemne kitarske sposobnosti z briljantnimi riffi in očarljivimi solažami, ki zvoku The Dead Daisies dodajajo ognjevitost. Njegov dinamičen slog igranja odlično dopolnjuje udaren zvok skupine.

John Corabi, nekdanji član skupine Motley Crue, v skupino prinaša svoj močan vokal in karizmatično odrsko prezenco. Njegov izrazit glas vliva v glasbo The Dead Daisies edinstveno energijo in očara občinstvo na njihovih nastopih.

Brian Tichy, ki je v svoji karieri igral s priznanimi umetniki kot sta Billy Idol in Whitesnake, je izjemen in impresiven bobnar. Njegovo natančno in energično bobnanje zagotavlja trdno podlago za močan zvok skupine.

Postavo dopolnjuje Michael Devin, izkušen basist, ki je v svoji glasbeni karieri igral tudi s skupino Whitesnake. Devinov groove in vsestranskost na bas kitari dodajata globino bogati zvočni paleti The Dead Daisies, ki se popolnoma ujemata z ritem sekcijo in izboljšata celoten zvok skupine.

David Lowy, Doug Aldrich, John Corabi, Brian Tichy in Michael Devin skupaj ustvarjajo glasbeno silo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Njihovi naelektreni nastopi, ki jih napaja njihov skupni talent in strast do rock glasbe, utrjujejo status ene najbolj vznemirljivih rock skupin našega časa. Večer rock glasbe, ki ga ne gre zamuditi. Čas in lokacija

07. dec., 19:00 – 23:00 Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Slovenia Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/the-dead-daisies-ljubljana-cvetlicarna-612040/event.html


68 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page