top of page

Pomembne informacije - Cashless sistem plačevanja na festivalu

Za plačevanje hrane in pijače, ter plačila na festivalski “merch” stojnici, bo na festivalu MetalDays 2023 uporabljen cashless sistem brezgotovinskega plačevanja. Plačevanje je preprosto, s čipom ki je vgrajen v vašo festivalsko zapestnico.

Da boste kar najbolj lahko izkoristili “cashless” sistem predlagamo, da ustvarite svoj uporabniški račun že sedaj; z njim lahko povežete svojo vstopnico in jo registrirate na svoje ime. Ustvarite lahko tudi brezgotovinski račun in ga napolnite pred samim festivalom. Tako se boste izognili vrsti za “top-up” na samem festivalu.

Kot v prejšnjih izdajah festivala MetalDays 2023 delno poteka po brezgotovinskem sistemu. Plačilo hrane in pijače je izključno brezgotovinsko. Plačila na uradni festivalski “merch” stojnici je možno tudi z gotovino ali kreditno kartico. Na stojnici kjer bodo svoj “merch” prodajale nastopajoče glasbene skupine, plačila na blagajni festivala (“box office) in plačila na Metal Marketu ter Lokalni tržnici pa so možna zgolj z gotovino ali kreditno kartico.

Z veseljem lahko tudi sporočimo, da smo za podizvajalca izbrali vodilno podjetje na tem področju, in da smo vaše povratne informacije in izkušnje iz preteklih let uporabili pri izbiri sistema.

PRIČETEK REGISTRACIJE

Od 12.07., od17:00h CET dalje bo na voljo spletna povezava, kjer boste lahko ustvarili svoj uporabniški račun in napolnili dobroimetje na vaši festivalski zapestnici, kar vam bo omogočilo še boljšo izkušnjo festivala.

Ustvarite svoj uporabniški račun na povezavi : http://metaldays23.eventportal.io/

Odgovore na vsa morebitna vprašanja najdete v podstrani spletne strani, namenjeni brezgotovinskemu plačevanju na festivalu : https://www.metaldays.net/cashless


347 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page