top of page

New Bands Added!

There's no better way to start the day than to announce the new bands for MetalDays 2023.

After countless attempts, which failed due to festival dates, we are proud to announce that Heilung is one of the headliners of MetalDays 2023.

Music and shows that leave you breathless make Heilung one of the most sought-after bands by our visitors. Don't miss them on Friday 04.08.2023.

Kadavar are coming back to MetalDays, this time as headliners on Main Stage B. The Berlin rockers will surely shake you up.

Sacred Reich are legends in their own sense, and we can't wait to see them in Velenje.

The package of new bands is rounded off by Wucan, Capra, Enemy Inside, The Broken Horizon and Spirit Mother.

Don't miss MetalDays 2023, tickets are on sale at: www.shop.metaldays.net Info:

Venue: https://www.metaldays.net/vista-metaldays-venue SLO Najboljši začetek dneva? Z novo objavo nastopajočih na festivalu MetalDays 2023! Po neštetih poskusih sodelovanja s skupino Heilung, ki je bilo do sedaj praktično nemogoče zaradi prejšnjega datuma festivals MetalDays, lahko zdaj končno potrdimo - Heilung prihajajo na MetalDays 2023! Glede na vse želje naših obiskovalcev, zagotovo ena tistih glasbenih skupin ki ste jo kar največkrat omenili v vaših željah glede nastopajočih na festivalu. Ne zamudite jih v petek, 4.8.2023!Na festival se vračajo tudi Kadavar, tokrat kot headlinerji na festivalskem Main Stage B. Berlinska rockerska skupina vas bo zagotovo razigrala s svojim nastopom. Skupina Sacred Reich so glasbene legende v samem pomenu besede in ne potrebujejo dodatne predstavitve, zelo smo veseli da se nam bodo pridružili v Velenju!

Celoten paket novih objavljenih glasbenih skupin na festivalu MetalDays 2023 zaokrožujejo Wucan, Capra, Enemy Inside, The Broken Horizon in Spirit Mother. Ne zamudite jih na MetalDays 2023. Vstopnice so na voljo v spletni trgovini: www.shop.metaldays.net Info:


1,377 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page