MetalDays 2020 - vračilo kupnine za vstopnice

V skladu s Splošnimi pogoji uporabe festivala ki so zapisani v skladu s slovensko zakonodajo, v primeru višje sile (“force majeure”) nismo obvezani do vračila kupnine za vstopnice. Vendar smo vseeno mnenja, da bi bilo zadržanje kupnine, ki je v nasprotju z vašo voljo, neprimerno. Zato vam za že kupljene festivalske vstopnice za MetalDays 2020 ponujamo opcijo vračila kupnine, vendar bo vračilo kupnine obdelano in vrnjeno šele po festivalu MetalDays 2021.

Do danes Vlada RS ni sprejela še nobene regulative, ki bi urejala nastalo situacijo in zaenkrat ne izgleda, da se bo kaj podobnega zgodilo kmalu. Zato smo se odločili situacijo reševati čimprej in z najboljšimi nameni, ki bi zadostili vsem vpletenim stranem. Izrecno vas naprošamo, da sprejmete predlagano vračilo kupnine, saj bo v nasprotnem primeru ogrožena prihodnost festivala. Največji del denarja od vstopnic za MetalDays 2020 je šel v investiranje produkcije za festival in pred seboj imamo še 15 mesecev poslovanja z zelo negotovimi prihodki. Hvala za vso vašo podporo, rauzmevanje in solidarnost.

Navodila za vračilo kupnine za vstopnice

MetalDays 2020 tiskane vstopnice (“hard-copy”), kupljene na festivalu ali pri Newcomer glasbenih skupinah (New Forces festival): prosimo, izpolnite obrazec in nam pošljite vstopnico. Vaša zahteva za vračilo kupnine bo zaključena šele po prejemu vaše vstopnice. Vsa navodila za pošiljanje boste prejeli na vaš e-mail. Upoštevajte prosim, da se bo proces vračanja pričel 09.08.2021. Vsa vračila kupnine bodo zaključena do 31.8.2021.

MetalDays 2020 tiskane vstopnice (“hard-copy”), kupljene v giggome.com: prosimo, izpolnite obrazec in nam pošljite vstopnico. Vaša zahteva za vračilo kupnine bo zaključena šele po prejemu vaše vstopnice. Vsa navodila za pošiljanje boste prejeli na vaš e-mail. Upoštevajte prosim, da se bo proces vračanja pričel 09.08.2021. Vsa vračila kupnine bodo zaključena do 31.8.2021.

MetalDays 2020 tiskane vstopnice (“hard-copy”), kupljene preko sistema Eventim: prosimo, izpolnite obrazec in nam pošljite vstopnico. Vaša zahteva za vračilo bo zaključena šele po prejemu vaše vstopnice. Vsa navodila za pošiljanje boste prejeli na vaš e-mail. Upoštevajte prosim, da se bo proces vračanja pričel 09.08.2021. Vsa vračila kupnine bodo zaključena do 31.8.2021.

MetalDays 2020 e-vstopnice (e-ticket), kupljene v giggome.com: prosimo, izpolnite obrazec. Vaša zahteva za vračilo kupnine bo zaključena šele po avtorizaciji števila naročila (Order ID) in validaciji vstopnic. Upoštevajte prosim, da se bo proces vračanja pričel 09.08.2021. Vsa vračila kupnine bodo zaključena do 31.8.2021.

MetalDays 2020 e-vstopnice (e-ticket), kupljene preko sistema Eventim : prosimo, izpolnite obrazec. Vaša zahteva za vračilo kupnine bo zaključena šele po validaciji kupljenih vstopnic na podlagi številke vstopnice. Upoštevajte prosim, da se bo proces vračanja pričel 09.08.2021. Vsa vračila kupnine bodo zaključena do 31.8.2021.

* obvezno polje

Z oddajo obrazca se strinjam, da bodo podatki posredovani podjetju MH Music Holiday GmbH, ki bo podatke uporabil le za namen crowdfundinga, vračil, menjave vstopnic in doancij za MetalDays Festival 2020-2021.