Zelo smo ganjeni nad vsemi vašimi sporočili podpore in vprašanji, kako lahko finančno podprete MetalDays v teh resnično težkih časih. Vašo pomoč potrebujemo, kot še nikoli do sedaj. Resnično vam bomo hvaležni!

Vsi, ki bi želeli finančno podpreti MetalDays, lahko izberete med dvema možnostima:

Opcija 1:
Donirajte nam svojo MetalDays 2020 vstopnico, sebi pa naročite vstopnico za MetalDays 2021. Vsaka donirana vstopnica bo nagrajena z brezplačno festivalsko vstopnico za festival Winter Days of Metal. Vsa navodila boste prejeli na vaš e-mail. Za donacijo e-vstopnice oz. tiskane vstopnice (“hard-copy”) izpolnite spodnji formular.

Opcija 2: 
Vabljeni k nakupu festivalskega MetalDays 2020 “mercha”. Vsi artikli so na voljo na povezavi : https://www.facebook.com/MetalDaysFestival/posts/1598682440269946 in v MetalDays APPu (https://festivals.viberate.com/metaldays)."

  Izberite si tiste artikle, ki jih želite kupiti in nam to sporočite na crowdfunding@metaldays.net. Celoten nabor artiklov bo enake kvalitete in v enakih velikostih, kot je na voljo na uradni festivalski stojnici.

* obvezno polje

Z oddajo obrazca se strinjam, da bodo podatki posredovani podjetju ArtFest d.o.o. in MH Music Holiday GmbH, ki bo podatke uporabil le za namen crowdfundinga, vračil, menjave vstopnic in doancij za MetalDays Festival 2020-2021.

Navodila : 1.korak : izpolnite formular
2.korak : odtrgajte odrezek vaše vstopnice in napravite fotografijo celotne vstopnice
3.korak : ko prejmete naš potrditveni e-mail, stisnite “odgovori” (na crowdfunding@metaldays.net) in nam pošljite fotografijo. Tako lahko svojo MetalDays 2020 vstopnico obdržite kot spominek.