Car Sharing projekt

Pomagajte nam z zmanjševanjem ogljičnega odtisa našega festivala in porabe fosilnih goriv - sodelujete v našem Car Sharing projektu.

Pripeljite se na festival v enem avtomobilu skupaj še s tremi prijatelji in parkirajte na našem festivalu brezplačno!

Izpolnite spodnjo prijavnico. Prosim da ste pozorni na točne podatke in na izpolnjena polja, ki so obvezna. Po oddani prijavnici natisnite povratni e-mail in ga prinesite s seboj na festival, kjer ga bo naše osebje pregledalo, skupaj s festivalskimi vstopnicami.

Obvestili bi vas radi tudi, da morajo biti podatki na prijavnici enaki kot bodo na festivalski vstopnici, da bi bili upravičeni do brezplačnega parkiranja.

Se vidimo na MetalDays 2020!

* obvezno poljeZ oddajo osebnih podatkov v obrazcu zgoraj potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Splošnimi pogoji MetalDays festivala. Zavedam se, da bo Artfest d.o.o. moje osebne podatke uporabljal le za namen MetalDays Festival car sharinga in komunikacije. Prav tako se zavedam, da lahko vedno zahtevam dostop in izbris osebnih podatkov, ki jih shranjuje Artfest d.o.o. s pisno zahtevo na hello@metaldays.net. Artfest d.o.o. bo varoval moje osebne podatke v skladu z zakoni o varstvu podatkov.