GREEN METAL(DAYS) - prihodnost je zelena!

Zelena je barva prihodnosti. Vendar - to za nas pravzaprav ni nič novega. Skromni smo, ko upamo povedati na glas, da smo pionirji v organizaciji dogodkov, ki upoštevajo smernice kar se tiče inovacij v organizaciji trajnostnih dogokov, ekoloških standardov in zelenih inovacij, ki so plod našega naprednega in vztrajnega dela in izobraževanja na področju ekologije in trajnostnih modelov. Inovacije, ki si sledijo ena za drugo v naših projektih so v vseh teh letih doprinesle k organizaciji enega najčistejših, ekoloških in trajnostno naprednih glasbenih festivalov na svetu.

Zato vam z veseljem predstavljamo naš petletni načrt za okolju prijaznejši in čistejši MetlDays festival : Green Metal(Days).

*in še majhna zanimivost; drži, naši projekti so poimenovani enako kot naslovi znanih glasbenih pesmi.

MetalDays 2019 foografija dogodka "
Ti dve fotografiji sta bili zajeti na glavnem festivalskem prizorišču, pred glavnim festivalskim odrom s časovno razliko zgolj 6 ur (prva fotografija je bila posneta med nastopom skupine Demons & Wizards in druga ob sedmi uri zjutraj naslednje jutro). Ko vam bo nekdo rekel, da ni možno organizirati glasbenega festivala metal glasbe z več kot 12.000 ljudmi in vzdrževati prizorišče festivala tako čisto - pokažite jim spodnjo fotografijo.

Seveda gre zahvala tudi našim obiskovalcem, še bolj pa naši ekipi, ki se izjemno trudi z vzdrževanjem čistoče prizorišča na tako visokem nivoju!"

 

Projekt Manufactured Extinction oz.5-letni plan k Green Metal(Days)!

 

Projekt Electric Funeral 

 

Projekt BIG tent revival

 

Projekt Green House Effect

 


Projekt Toxic Garbage Island 

 

 

Projekt Drainpipe

 

Projekt ReclamationProjekt The pegs

Projekt Trash the Trash 

 

Projekt Eden

 

Projekt Do the EvolutionProjekt We Care A LotProjekt Revelation

 

Projekt The Shortest Straw

 

 

Projekt Drag the Waters 

 

Projekt Voice of the voiceless