Bi želeli biti del ekipe MetalDays?

Prostovoljno delo na festivalu MetalDays vključuje dela na različnih delovnih mestih in področjih organizacije festivala; festivalski info-point, informatorji in podobno. Izbrani prostovoljci bodo svoje delo opravljali na festivalu MetalDays 2020 v Tolminu.

Od prostovoljca se pričakuje, da spoštuje in upošteva vsa navodila in pravila festivala in organizacije in da dosledno spoštuje vse etične kodekse festivala.

Vsak prostovoljec bo dobil na festivalu svojega mentorja, ki bo zadolžen za koordinacijo dela, prenos znanja in ostale podrobnosti. Kot prostovoljec na festivalu ne boste delali več kot 6 ur dnevno. Na voljo vam bo festivalski kamp, en obrok dnevno in ena pijača.

Prosimo da upoštevate tudi dejstvo, da organizator festivala ne krije nobenih morebitnih stroškov, ki so prostovoljcu nastali med samim festivalom. Po opravljenem prostovoljnem delu na festivalu, lahko zaprosite za izdajo pisnega potrdila o opravljenjem prostovoljnem delu na festivalu.

Če ste zainteresirani za prostovoljno delo, izpolnite spodnjo prijavnico. Izberite tisto področje dela, ki vas najbolj zanima.

Prijavnica bo na voljo do 1.5.2020 oz.do zapolnitve prostih mest. Le izbrani prostovoljni bodo obveščeni o izbirnem procestu.

Se vidimo na MetalDays 2020!

Prijava

* obvezno polje


Z oddajo osebnih podatkov v obrazcu zgoraj potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Splošnimi pogoji MetalDays festivala. Zavedam se, da bo Artfest d.o.o. moje osebne podatke uporabljal le za namen MetalDays Festival prostovoljstva na festivalu in komunikacije. Prav tako se zavedam, da lahko vedno zahtevam dostop in izbris osebnih podatkov, ki jih shranjuje Artfest d.o.o. s pisno zahtevo na hello@metaldays.net. Artfest d.o.o. bo varoval moje osebne podatke v skladu z zakoni o varstvu podatkov.