KAMPIRANJE

• Kamp se odpre v petek, 24.7.2020 ob 08:00 (v petek in soboto na voljo zgolj z vstopnico za New Metal festival!)

• Kamp se zapre v soboto, 01.8.2020 ob 15:00

Kampiranje je od nedelje, 26.7.2020 gostom festivala na voljo brezplačno, vendar je potrebno imeti veljavno festivalsko vstopnico!

Področja za kampiranje in parkiranje sta razdeljeni na 2 različni območji:

1. področja za parkiranje & kampiranje

2. kampiranje

V festivalskem kampu imamo od 03.00 do 08.00 "tihe ure", ko mora v biti v območju kampiranja tiho in brez kakršne koli glasbe. Prosimo, da govorite bolj potiho in ne motite svojih prijateljev in sosedov, ki potrebujejo počitek. Pravilo "tihih ur" je potrebno dosledno upoštevati, kot je navedeno zgoraj; zato vas moramo opozoriti, da bo vsakdo, ki bo poskušal kršiti to zelo strogo pravilo, odstranjen z območja festivala s prepovedjo vstopa, brez kakršne koli nadaljnje razlage.

Kampiranje je na lastno odgovornost, organizator festivala v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti!

KAMPIRANJE S 3-dnevnimi in 1-dnevnimi VSTOPNICAMI (vkolikor bodo na voljo)

Vključeno je v ceno vstopnice, vendar je možno le do naslednjega jutra do 11:00 po potrditvi vstopnice. Prostor za kampiranje je potrebno zapustiti do 11:00!

KAMPIRANJE ZA SKUPINE

Na festivalu nudimo rezervacijo prostora za kampiranje za večje skupine z več kot 20 udeleženci. Za rezervacijo je na voljo spletni obrazec : https://www.metaldays.net/p87/kampiranje-za-skupine

Prosimo, upoštevajte, da bomo prostor za kampiranje vaše skupine obdržali rezerviran samo do sobote, 25.7.2020, do 18:00. Po tem času bo kamp odprt za vse goste.

Rok za prijavo za skupinsko kampiranje je 1.6.2020!

Kampiranje je na lastno odgovornost, organizator festivala v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti!

 

GREEN CAMP / ZELENI KAMP na MetalDays 2020

 

Želite doživeti festival MetalDays še na drugačen način, brez da bi obremenjevali okolje? Pridružite se nam v našem Green Campu in doživite nov način kampiranja na MetalDays.

Green camp je poseben del festivalskega kampa na MetalDays, kjer boste lahko uživali v ekološkem kampiranju s šotori KarTent, ki so v celoti izdelani iz kartona in jih je mogoče najeti vnaprej, tako da vas bodo že čakali postavljeni v samem kampu. Šotori so na voljo v različnih velikostih, ponujajo tudi posebne vzmetnice za šotore v različnih dimenzijah, hkrati pa bo v Green Campu na voljo posebna zona za sprostitev, možnost brezplačnega polnjenja telefona s pomočjo sončne energije in še mnogo več.

Green Camp bo opremljen tudi s posebnimi koši za smeti KarBins in Ciggy Tubes.

Več informacij in rezervacije na voljo tukaj : https://www.metaldays.net/p66/camping-rent-a-tent.

Each component of the Green Camp will be sustainably orientated and used later in a sustainable, upcycled manner.

Book now and get the following:
- Access to the Green Camp Area for the duration of the festival
 

- Your KarTent is set up and ready as you arrive
  

- Check-in easily with our crew
  

- Pimp your tent with ecological materials
  

- Charge your phone with solar-energy


- Fully circular product, available with sleeping bag or Mattress

And the best thing - all tents are upcycled after the festival!

Are you ready to join the cardboard revolution? Reserve your Spot for the Green Camp today :  https://tickets.kartent.com/festival/metaldays/96

In case you are interested in a second life of your cardboard tent, check the video : https://youtu.be/zC-BARbjyIg.

The KarTents, used at MetalDays festival were already given a second life. Check the items below - all made from KarTents used at MetalDays 2019!

MY TENT IS ALREADY PICTHED!

Who would not like to be able to say that when arriving at METALDAYS 2020 campsite.

All those who want to make their journey relaxed and want to start without much luggage and time pressure in an exciting festival weekend can put together a personal festival experience here with just a few clicks.

Based on a small amount of information about the dates of the trip, the size of the group, the preferred camping area and the quality requirements, the system will provide you with a selection of accommodation, accessories and service items as well as tickets tailored to your wishes.

No matter which offer you decide on - for you always applies: GET IN. GET READY. GET GOING.

 

BOOK your prepitched tent here : https://pier-and-peer.com/sc/MetalDays2020!

* obvezno polje


Z oddajo osebnih podatkov v obrazcu zgoraj potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Splošnimi pogoji MetalDays festivala. Zavedam se, da bo Artfest d.o.o. moje osebne podatke uporabljal le za namen MetalDays Festival skupinskega kampiranja na festivalu in komunikacije. Prav tako se zavedam, da lahko vedno zahtevam dostop in izbris osebnih podatkov, ki jih shranjuje Artfest d.o.o. s pisno zahtevo na hello@metaldays.net. Artfest d.o.o. bo varoval moje osebne podatke v skladu z zakoni o varstvu podatkov.