Dobrodošli v Tiskovnem in medijskem območju festivala MetalDays. V kolikor vas zanima sodelovanje in se želite prijaviti za MetalDays akreditacijo, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec.

 

Rok za oddajo vaše prijave je 12.6.2020. Po tem datumu ne bomo sprejemali nobenih drugih prijav. Do 19.6.2020 boste obveščeni o tem ali ste dobili akreditacijo ali ne. Spremembe (na primer v primeru bolezni) so možne le do 14. junija 2020. Organizatorji imajo pravico zavrniti vsako akreditacijo zaradi neizpolnjevanja rokov, zahtev in pogojev ali v primeru preseženega števila prijav brez dodatnih pojasnil.

Pogoji:

●      Izpolnjen in oddan prijavni obrazec (spodaj)

●      Prosimo, da uporabljate izključno uradno delovno pošto z domeno podjetja! (in ne gmail, hotmail in drugih generičnih e-poštnih naslovov). Če se več ljudi prijavlja iz istega medija/podjetja, morajo vsi uporabljati samo 1 kontaktni e-mail

●      Akreditacija za revijo bo delno določena glede na objavljena gradiva festivala iz preteklega leta/ preteklih let (novinci so izjema)

●      Spletni mediji morajo pred festivalom zagotovit vsaj eno pred objavo in en članek o prejšnji izdaji MetalDays (novinci so izjema)

●      Pri prijavnici fotografa ali video snemalca (videograf) se bo upoštevala tudi kvaliteta že objavljenih fotografij oz.video posnetkov

●      Hkrati s prijavo za novinarsko akreditacijo se mediji strinjajo, da bodo vsa medijska poročanja o festivalu posredovali MetalDays ekipi (media@mymusicholiday.com) po objavi ali oddajanju svojih reportaž najkasneje do 30. oktobra 2020. Izpolnjevanje teh zahtev bo pomemben dejavnik, ki bo vplival na postopek dodeljevanja akreditacije za naslednjo izdajo festivala MetalDays.

 

Vse objavljene materiale festivala pošljite na uradni e-mail media@mymusicholiday.com

Oddan prijavni obrazec ni zagotovilo, da bo vaša akreditacija za novinarje odobrena. O odobritvi ali zavrnitvi akreditacije boste obveščeni z ločenim elektronskim sporočilom

V kolikor bo vaša akreditacija odobrena, morate natisniti vaše potrdilo (s QR kodo) in ga prinesti skupaj z veljavnim osebnim dokumentom na VIP vhod festivala, kjer boste prejeli festivalsko zapestnico in prepustnico.

Prosimo, da izpolnite vse zahtevane podatke, vključno s potrditvijo vašega glavnega urednika o vaši nalogi glede poročanje o našem festivalu. 

Informacije o novinarju

* obvezno polje

Poštni naslov

Informacije o mediju

+ Dodaj nov medij

Ime medija

Ime medija

Ime medija

Ime medija

* obvezno polje
Tiskovna agencija
Časopis
Revija
TV
Radio
Spletni radio
Spletna stran z novicami
Spletni časopis
Blog

Poštni naslov

Jeziki medija

Glavni urednik
Urednik
Novinar
Fotograf
Snemalec
Samostojni novinar (brez stalnega medija)

Z oddajo osebnih podatkov v obrazcu zgoraj potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Splošnimi pogoji MetalDays festivala. Zavedam se, da bo Artfest d.o.o. moje osebne podatke uporabljal le za namen MetalDays press akreditacij in komunikacije. Prav tako se zavedam, da lahko vedno zahtevam dostop in izbris osebnih podatkov, ki jih shranjuje Artfest d.o.o. s pisno zahtevo na hello@metaldays.net. Artfest d.o.o. bo varoval moje osebne podatke v skladu z zakoni o varstvu podatkov.