top of page

tor., 24. okt.

|

Cvetličarna

Pain + Ensiferum + Support

Metal večer v Ljubljani, kot ga še ni bilo!

Pain + Ensiferum + Support
Pain + Ensiferum + Support

Čas in lokacija

24. okt. 2023, 18:00 – 23:00

Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Slovenia

O dogodku

Metal večer v Ljubljani, kot ga še ni bilo!

Udarna metal zasedba Pain, skupaj s skupino Ensiferum in posebnimi gosti pripravlja nepozabno izkušnjo za ljubitelje metal glasbe. Obljubljajo nastop, poln težkih rifov, naelektrenih solov in močnih vokalov; oboževalci lahko seveda pričakujejo vznemirljivo kombinacijo prepoznavnega zvoka skupine Pain, epskega metala skupine Ensiferum in posebnimi gosti, ki bodo skupaj ustvarili nepozabno glasbeni popotovanje.

Skupine Pain pravzaprav ni potrebno posebej predstavljati; s svojo izrazito mešanico industrijskega in melodičnega metala so si Pain ustvarili edinstven prostor v glasbeni industriji. Skupina, ki jo vodi nadarjeni in karizmatični Peter Tägtgren, je znana po svojih energičnih nastopih, Tägtgrenovem prepoznavnem vokalu in edinstveni odrski prezenci.

Finski folk metalci Ensiferum so znani po svojih epskih skladbah in nastopih, ki združujejo elemente tradicionalne ljudske glasbe. S svojimi energičnimi nastopi v živo so si Ensiferum pridobili predano bazo oboževalcev po vsem svetu in postali ena vodilnih skupin v folk metal žanru.

Za metalske navdušence v Ljubljani pripravljajo skupaj prav posebno predstavo, ki jo ne smete zamuditi. Surova energija, intenziven glasbeni nastop in evforično vzdušje, ki bodo odmevali v množici še dolgo po tem, ko bodo nastopi zaključeni.

Označite si svoje koledarje in se nam pridružite 24.oktobra 2023 v Cvetličarni.

Pripravite se na nepozabno noč metal glasbe.

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/pain-ensiferum-support-ljubljana-cvetlicarna-612339/event.html

Deli dogodek

bottom of page